Sälja bil Malmö

Om du har en bil som du vill byta in eller sälja är du varmt välkommen att besöka oss. Vi köper alla typer av bilar och du behöver inte spendera timmar på att sälja din bil privat. Du som kund kan sälja din bil i Malmö till oss utan att behöva köpa en annan bil.

Är du intresserad av att sälja din bil kan du antingen besöka oss på plats eller fylla i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig. Vi utför en värdering av din bil och försöker att erbjuda dig marknadens bästa pris med en omgående kontoöverföring. Vi vill att du som kund ska vara nöjd hos oss just därför kan vi ta in vilken bil som helst i inbyte så att du ska känna dig nöjd.

Läs mer här om du vill köpa bil istället!

VÄRDERA
DIN BIL

VÄRDERA
DIN BIL

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom 24 timmar.

Några fördelar med att sälja din bil genom oss

Är du osäker på om du ska sälja privat eller via en bilhandlare? Här nedan listar vi några av de fördelar vi tycker finns med att sälja via en bilandlare.

 

Tidseffektivt sätt att sälja din bil i Malmö

– Bilhandlaren tar hand om hela köpprocessen åt dig. Att sälja en bil privat är mer ofta än sälla väldigt tidskrävande och för den ovane kan det vara svårt att hålla koll på allt. Vi tar hand om hela köpprocessen åt dig och du behöver inte oroa dig för misstag.

Slipper kontakt med potentiella köpare

– För många kan det fysiska mötet vid en försäljning vara det jobbigaste, speciellt om man är oerfaren inom området. Säljer du till oss slipper du jobbiga köpare som vill dra ner priset och försöker förvirra dig till att acceptera ett skambud. Låt oss istället ta hand om den biten!

Du slipper risken för bedrägeri

– En försäljning av sin bil innebär en affär med mycket pengar inblandat. Att sälja till en seriös bilhandlare innebär att du slipper oroa dig för den biten. 

Snabbt och enkelt vid köp av ny bil

– Har du köpt ny bil av oss är bekvämt och enkelt för dig att köra hit i den gamla och härifrån i den nya. Du slipper dessutom risken för att bli ståendes med en bil för mycket om du har svårt att sälja den gamla privat. 

tydlighet i affären

– Sälj din bil till en bilhandlare i Malmö om du vill ha tydlighet i affären. Du får snabbt reda på priset på din bil, ingen som försöker pruta i efterhand, försäljningen går snabbt och du slipper stor del av det administriva arbete. Att sköta försäljningen privat innebär ofta mer jobb än vad man tror.