fbpx

BEGAGNADE BILAR I MALMÖ, SKÅNE

Begagnade bilar – gör en trygg affär hos oss

 

Är det dags att byta bil eller kanske köpa den första egna pärlan? Letar du efter en rymlig familjebil, praktisk transportbil eller en läcker sportbil? Vi löser det. Vi på Nordic Autos Syd i Bjärred strax utanför Malmö har något för alla.

 

Noggrann kontroll av begagnade bilar

 

Vi har alltid ett stort utbud av kvalitetstestade, prissänkta bilar. Hos oss hittar populära märken på personbilar, pick-ups och skåpbilar. Vi har även fem- och sjusitsiga fordon. Prisklasserna på våra begagnade bilar ligger från under 30 000 kr och uppåt. Alla begagnade bilar som säljs genom oss har genomgått olika tester.

 

Vi gör alltid en noggrann kontroll innan bilen säljs och vi erbjuder alla extra tillval som däck, service och hemleverans. När du hittar din perfekta bil kan du vara säker på att du gör en bra bilaffär till rätt pris!

 

Vårt mål när vi säljer begagnade bilar

 

Vi vet att ett bilköp i regel är en stor affär i livet. Därför tycker vi att du som kund ska få hjälp och rådgivning av kunniga och professionella säljare. Det ger vi dig på Nordic Autos Syd – från första titten på utbudet fram till ditt köp. Är det något du funderar på är det bara att fråga. Det är självklart för oss att hjälpa till med finansiering och vi tar in alla sorts bilar som inbyte. Vårt mål är att det ska det vara lätt och tryggt att köpa, byta eller sälja begagnade bilar.

Trygg vid affär med begagnade bilar

 

En bilaffär är inte gjord i en handvändning och en bilköpare som inte är kunnig när det kommer till bilar kan bli osäker och tycka det är svårt att veta om bilen är bra eller en skrothög. Det är därför du ska köpa din bil hos oss för vår strävan är att du som kund alltid ska känna dig sedd och helt trygg när du köper din bil. Dessutom skräddarsyr vi hela affären efter dina behov. Vi hjälper dig från det att du tar kontakt, under hela processen när du funderar och fram till dess att du bestämt dig.

 

Begagnade bilar – hitta ditt fynd

 

Vi är en av Skånes största återförsäljare av begagnade bilar så vi kan vår sak. Därför kan vi ge expertråd när du ska välja och vraka mellan ett flertal bilar i vårt utbud. Bland alla våra begagnade bilar står en och väntar på att ge dig mer körglädje, större valfrihet och det allra viktigaste: Bilen passar just dig som handen i handsken!

 

Gör en riktigt smart affär och hitta din bil i någon av raderna med fräscha begagnade bilar. Du hittar vår bilanläggning i Bjärred som ligger precis vid E6 mellan Helsingborg och Malmö. Förresten, kom in redan idag, innan de bästa fynden är borta!

Servicebok till alla begagnade bilar

 

Alla våra begagnade bilar har korrekt ifyllda serviceböcker och vi servar dem alltid innan försäljning om behovet finns. Du kan få alla de garantier du önskar. Vi har många samarbetspartner och via dem kan vi erbjuda dig som kund den extra säkerheten.

 

Sälja bilen utan besvär

 

Det kan vara så att du vill sälja ett fordon, men tycker det mest är ett besvär. Då kan vi hjälpa till. Vi tar hand om hela affären från början till slut. Du behöver inte ens tänka på rengöring för vi gör allt. Vi tvättar, städar och testar bilen inför försäljning. Dessutom värderar, fotograferar och lägger vi upp den till försäljning via vår webbplats och Blocket. När bilaffären är stängd sköter vi all administration. Vi ser till att ägarbytet sker och att pengarna kommer in på ditt konto. Till och med om det, mot förmodan, uppstår problem efter avslutad affär så får köparen vända sig till oss på Nordic Autos Syd. Det ska vara lätt, tryggt och roligt att göra bilaffärer och det är det tillsammans med Nordic Autos Syd. Vi önskar dig varmt välkommen till oss vare sig du är köpare, säljare eller både och.

ÖPPETTIDER

 

MÅN – FRE 10-18 LÖR-SÖN 11-16

FACEBOOK INSTAGRAM