Sälja bil till en bilhandlare

Om du har en bil som du vill byta in eller sälja är du varmt välkommen att besöka oss. Vi köper alla typer av bilar och du behöver inte spendera timmar på att sälja din bil privat. Du som kund kan sälja din bil till oss utan att behöva köpa en annan bil.

Att sälja din bil är en enkel och lätt process. Vi köper begagnade bilar i utmärkt skick till bästa pris. Alla bilar kontrolleras och inspekteras innan de säljs, så att vi kan försäkra oss om att de uppfyller våra krav.

Värdera din bil hos oss

Vi på Nordic Autos Syd har gjort vårt bästa för att skapa en enkel och effektiv tjänst för att värdera din bil. Du behöver inte besöka några återförsäljare, fyll bara i vårt formulär och vi kontaktar dig gällande värdet på din bil. Vi ger dig all information utefter värderingens resultat som behövs för att fatta ett välgrundat beslut. Om det finns några mindre skador eller problem som behöver åtgärdas innan vi köper den, meddelar vi dig detta innan vi lägger ett bud så att det kan åtgärdas innan du säljer din bil till oss. 

Att värdera din bil hos oss går snabbt och enkelt, samt sparar dig själv tid som du kan lägga på andra roligare saker. Vår förväntan och eftersträvan är alltid att vi ska presentera ett pris som ska kännas både bra för er och oss. Men att värdera din bil är helt kostnadsfritt och inte bindande på något vis.

Läs mer här om du vill köpa bil istället!

VÄRDERA
DIN BIL

VÄRDERA
DIN BIL

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom 24 timmar.

Några fördelar med att sälja din bil genom oss

Är du osäker på om du ska sälja privat eller via en bilhandlare? Här nedan listar vi några av de fördelar vi tycker finns med att sälja via en bilandlare.

 

Värdera din bil snabbt och enkelt

– Med vår hjälp slipper du lägga tid på att genomföra massa efterforskning och värdera din bil själv. Vi kollar igenom din bils skick, årsmodell, miltal med mera. För att sedan återkomma med ett rättvist pris som förhoppningsvis ska göra dig nöjd.

Tidseffektivt sätt att sälja din bil

– Bilhandlaren tar hand om hela köpprocessen åt dig. Att sälja en bil privat är mer ofta än sälla väldigt tidskrävande och för den ovane kan det vara svårt att hålla koll på allt. Vi tar hand om hela köpprocessen åt dig och du behöver inte oroa dig för misstag.

Slipper kontakt med potentiella köpare

– För många kan det fysiska mötet vid en försäljning vara det jobbigaste, speciellt om man är oerfaren inom området. Säljer du till oss slipper du jobbiga köpare som vill dra ner priset och försöker förvirra dig till att acceptera ett skambud. Låt oss istället ta hand om den biten!

Du slipper risken för bedrägeri

– En försäljning av sin bil innebär en affär med mycket pengar inblandat. Att sälja till en seriös bilhandlare innebär att du slipper oroa dig för den biten. 

Snabbt och enkelt vid köp av ny bil

– Har du köpt ny bil av oss är bekvämt och enkelt för dig att köra hit i den gamla och härifrån i den nya. Du slipper dessutom risken för att bli ståendes med en bil för mycket om du har svårt att sälja den gamla privat. 

tydlighet i affären

– Sälj bil till en bilhandlare om du vill ha tydlighet i affären. Du får snabbt reda på priset på din bil, ingen som försöker pruta i efterhand, försäljningen går snabbt och du slipper stor del av det administriva arbete. Att sköta försäljningen privat innebär ofta mer jobb än vad man tror.