fbpx
 

Våra Tjänster

BILFÖRSÄLJNING

Att köpa en ny bil kan kännas lite osäkert. Det är därför du ska köpa din bil hos oss. Vi vill nämligen skräddarsy varje affär så att den passar just dig. Du som kund ska alltid känna dig sedd och helt trygg när du köper din bil hos oss. Från det att du först tar kontakt med oss, under hela bilköpet och fram till dess att du ska köpa en ny bil finns vi där för att hjälpa dig. Vi ser det som en självklarhet att hjälpa till med finansiering och vi tar in alla sorts bilar som inbyte.

När det gäller bilarna som är till salu hos oss är de alla försedda med en varudeklaration från Besikta. Som kund kan du också få en rapport från Carfax helt gratis på den bil du är intresserad av. Alla våra bilars serviceböcker är helt korrekt ifyllda och bilarna servas alltid innan försäljning om det behövs. Du som kund kan också få olika former av garantier som passar just ditt önskemål. Det erbjuder vi via vår samarbetspartner Autoconcept. Det innebär en mer säkerhet för dig som kund.

FÖRMEDLINGSUPPDRAG

 

Vi håller en hög standard på hela vårt sortiment och självklart också på de försäljningsuppdrag vi gör.

Vi hjälper gärna dig med att sälja din bil. Vi ser till att det blir tryggt och enkelt att sälja. Ett förmedlingsavtal skrivs och du som kund väljer hur länge du vill prova att ha bilen hos oss.

Du kan ägna dig åt andra saker medan vi tar hand om hela affären, från biltvätt, städning, testning av bilen och all dess utrustning. Även annonsering, marknadsföring av annonser och provkörningar tar vi hand om. När bilen är genomgången ställs den upp i vår bilhall där kunder kan titta på den. För att en köpare ska hittas läggs annonser upp på flera sociala medier samt på Blocket och BytBil.

När en kund bestämmer sig för att köpa bilen ser vi till att ägarbytet registreras, att försäljningen administreras och att pengarna för bilen kommer in på det konto du angivit. Du behöver inte heller tänka på bilen efter att den är såld, vi erbjuder garantier och en varudeklaration från vår samarbetspartner Besikta.

KÖPES & BYTES

Om du har en bil du vill byta in eller om du vill sälja den är du varmt välkommen in till oss.

Du som kund kan även sälja din bil till oss utan att behöva köpa en annan bil. Vi försöker att erbjuda dig marknadens bästa pris med en omgående kontoöverföring. För oss vi vill att du som kund ska vara nöjd hos oss just därför kan vi ta in vilken bil som helst i inbyte så att du ska känna dig nöjd.

ÖPPETTIDER

 

MÅN – FRE 10-18 LÖR-SÖN 11-16

FACEBOOK INSTAGRAM