Bilförmedling

Vi håller en hög standard på hela vårt sortiment och självklart också på de försäljningsuppdrag vi gör. Vi hjälper gärna dig med att sälja din bil. Vi ser till att det blir tryggt och enkelt att sälja via vår bilförmedling. Ett förmedlingsavtal skrivs och du som kund väljer hur länge du vill prova att ha bilen hos oss.

Du kan ägna dig åt andra saker medan vi tar hand om hela affären, från biltvätt, städning, testning av bilen och all dess utrustning. Även annonsering, marknadsföring av annonser och provkörningar tar vi hand om. När bilen är genomgången ställs den upp i vår bilhall där kunder kan titta på den. För att en köpare ska hittas läggs annonser upp på flera sociala medier samt på Blocket och BytBil.

När en kund bestämmer sig för att köpa bilen ser vi till att ägarbytet registreras, att försäljningen administreras och att pengarna för bilen kommer in på det konto du angivit. Du behöver inte heller tänka på bilen efter att den är såld, vi erbjuder garantier och en varudeklaration från vår samarbetspartner Besikta.

Läs mer om att sälja och köpa bil hos Nordic Autos Syd här!

VÄRDERA
DIN BIL

VÄRDERA
DIN BIL

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom 24 timmar.