fbpx

Vi har flera års erfarenhet inom bilhandel och service. Vårt utbud är brett och vi fokuserar alltid på att du som kund ska vara nöjd. Oavsett vilken bil det är du söker så kan du finna det hos oss.

Vi ser alltid över våra priser och försöker vara så prisvärda som möjligt. Att köpa en bil är en investering som görs för flera år framåt och därför vill vi att du ska bli helt nöjd med din nya bil.

Du som ska köpa eller sälja en bil vill antagligen göra det via en pålitlig bilfirma. Du vill kunna känna dig helt trygg med affären och gå därifrån med ett leende på läpparna. När du gör en affär med oss är det precis så trygg du ska känna dig!

Om det är så att du vill sälja eller byta in din bil har vi också stor erfarenhet av det. Vi ser till att bilen är i allra bästa skick innan den kommer ut till försäljning och det gör att du kan få en större summa för den än om du själv lägger ut den på Blocket. Dessutom har vi flera kunder som besöker vår bilhall varje dag där vi har alla bilar som finns till salu vilket gör att bilen kan säljas snabbare.

ÖPPETTIDER

 

MÅN – FRE 10-18 LÖR-SÖN 11-16

FACEBOOK INSTAGRAM