Bilhandlare Lund

Välkommen till oss på Nordic Autos Syd i Lund för att köpa din nya bil. Är du ute efter att köpa bil så är vi en bilhandlare i Lund med stor erfarenhet inom bilförsäljning och service, med ett brett sortiment. Vårt främsta mål är att erbjuda våra kunder bilar av hög kvalitet till ett överkomligt pris. Vår personal står alltid till ditt förfogande när du är på jakt efter att köpa en ny bil.

Med vår erfarenhet är vi medvetna att köp av bil är en stor affär för de flesta. Därför gör vi alltid vårt bästa för att ge våra kunder en snabb service och uppfylla era önskemål. Vår personal hjälper er mer än gärna med allt från val av bil, till hjälp med admnistrativa frågor. Om du har några frågor om våra bilar i Lund är du välkommen att kontakta oss via hemsidan eller besöka oss direkt på anläggningen.

 

Senast inkomna bilar

Köp och sälj din bil hos oss i Lund

Du som ska köpa eller sälja en bil vill antagligen göra det via en pålitlig bilfirma i Lund . Du vill kunna känna dig helt trygg med affären och gå därifrån med ett leende på läpparna. När du gör ett bilköp med oss är det precis så trygg du ska känna dig! Vi vet hur stressigt det kan vara att köpa och sälja en bil, men det är inte fallet med oss. Vår personal ser till att du får bästa möjliga service och erbjudanden när du köper eller byter in din bil.

Om det är så att du vill sälja eller byta in din bil hjälper vi dig gärna med det! När du säljer din bil via oss ser vi till att bilen är i allra bästa skick innan den kommer ut till försäljning, vilket gör att du kan få en större summa för den än om du själv lägger ut den på Blocket. Dessutom har vi flera kunder som besöker vår bilhall varje dag där vi har alla bilar som finns till salu vilket gör att bilen kan säljas snabbare.

Vi erbjuder också en gratis värderingstjänst, om du behöver hjälp med att värdera din bil!

Köp nya bilen hos en bilhandlare i Lund

Som bilhandlare i Lund är vi välmedvetna om de frågor som kan uppstå vid ett bilköp. Hur går ett ägarbyte till, vad är bilens skick och vad kommer bilen kosta mig i månaden? Som seriös bilhandlare förstår vi att våra kunder har många frågor vid köp av bil – och vi strävar efter att besvara alla. Vårt mål är att ge dig som kund en förstklassig köpupplevelse och göra ditt bilköp enkelt och med lite besvär. När du köper en bil från en bilhandlare slipper du vanligtvis många av de problem som kan uppstå när du köper direkt från en privatperson, även om du skulle ha några frågor efter ditt köp finns vi här för att hjälpa dig.

När du köper en begagnad bil får du majoriteten av fördelarna som en ny bil har till ett kraftigt reducerat pris. Du kan spara tusentals kronor på en bil som är lika bra som en ny. Dessutom har du inte en lika kraftig värdeminskning på en begagnad bil som en ny. Att köpa en begagnad bil innebär att du får ut mer värde av ditt köp.

Behöver du en bil i lund, så tveka inte på att höra av dig!

 

Fördelar med att köpa din bil av en bilhandlare

Här nedan listar vi några av de främsta fördelarna med att köpa sin nya bil av en bilhandlare i Lund.

 

Vi gör ditt bilbyte enkelt

– Du kan köra hit i din gamla bil och härifrån i din nya bil. Vi erbjuder dig kostnadsfri värdering av din gamla bil och och gillar du det slutgiltiga priset köper vi gärna bilen av dig. Vi sköter allt det tråkiga arbetet i form av administrativt arbete och städning av bilen. 

Du får hjälp med finansiering och försäkring vid köp av bil i Lund

– Idag finns det ett stort utbud på finansiering och försäkring vid köp av bil. Vår personal sitter på stor kunskap inom dessa områden och hjälper dig ta fram det alternativ som passar dina behov bäst.

Du får kontroll över kostnaden på din bil

 – För många är den totala kostnaden för bilen oklar. Priset för att köpa bilen är en sak, men det finns även försäkringar, billån och skatter m.m som kostar vid ägandeskap av en bil. Vi tar fram ett alternativ som passar din budget och inte ger dig några överraskningar.

Kan läsa om tidigare kunders upplevelser

– Om du köper en bil av en privatperson är det svårt att avgöra om säljaren har goda intentioner med sin försäljning eller inte. När du ska köpa av en bilhandlare finns det många recensioner från tidigare kunder som kan hjälpa dig att avgöra om bilhandlaren är seriös eller inte.

Bilarna kontrolleras innan de annonseras

– Vi kontrollerar alla våra bilar innan de går ut till försäljning och åtgärdar eventuella fel så att du inte får någon otrevlig överraskning efter du köpt din nya bil.

Brett utbud av bilar

– Vi erbjuder våra besökare ett brett utbud av bilar. Det innebär att vi har bilar som passar de flestas smak och behov. Om du är osäker på vilken bil som är rätt för dig kan du besöka vår anläggning så hjälper vi dig att hitta en bil som passar dina behov.

Du är skyddad av konsumentköpslagen

– Vid köp av bil hos en bilhandlare är du alltid skyddad av konsumentköpslagen och innebär en trygghet för dig som köpare. Vill du veta mer kan du läsa om konsumentköplagen här…

 

VÄRDERA
DIN BIL

VÄRDERA
DIN BIL

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom 24 timmar.