fbpx

BILFÖRMEDLING I MALMÖ, SKÅNE

BILFÖRMEDLING I MALMÖ, SKÅNE

Bilförmedling i Malmö med omnejd

Vill du sälja din bil på ett tryggt och smidigt sätt utan att behöva lägga ner tid och energi på det? Vi på Nordic Autos Syd hjälper dig gärna med förmedling av din bil. Vår bilhall ligger bekvämt belägen i vackra Bjärred i Skåne, ca två mil från Malmö och en mil från Lund. Vi erbjuder kostnadsfri värdering av din bil och tar hand om allt från marknadsföring, kundkontakt, betalning och ägarbyte.

 

Bilförmedling i Skåne – vad kostar det?

Vi på Nordic Autos Syd tar ut låga provisionskostnader för bilförmedlingen. När du bokar en kostnadsfri värdering hos oss får du ett priserbjudande. Väljer du att acceptera vårt erbjudande behöver du bara ställa in bilen hos oss. Vi tar hand om resten av processen fram tills bilen är såld, och du kan ägna dig åt annat.

Inga dolda avgifter tillkommer efter att förmedlingskontraktet är signerat. Vi står för vår del av avtalet fram tills dess att vi slutfört vårt uppdrag som bilförmedling. Vårt mål är att förmedla din bil så snabbt som möjligt för att du som kund ska känna dig nöjd.

 

Detta ingår i avtalet om bilförmedling

När du tecknar ett förmedlingsavtal med oss på Nordic Autos Syd garanterar vi att bilen är i toppskick när den visas för intressenter. Bilen städas och tvättas innan fotografering och visning, och den presenteras alltid på bästa sätt. Behöver bilen besiktas innan försäljning ordnar vi även med detta. Detta gör att du oftast kan få mer för bilen än om du skulle sälja den privat, och dessutom slipper du allt arbete runt omkring.

Vi står för marknadsföring och annonsering i olika kanaler. Bilen visas också i vår välbesökta bilhall där potentiella kunder passerar dagligen. Vår duktiga och tillmötesgående personal sköter all kontakt med kunder och har stor erfarenhet av att förmedla bilar.

 

Trygg och enkel bilförmedling i Malmö med omnejd

Hos oss på Nordic Autos Syd erbjuds du ett tryggt och enkelt sätt att sälja din bil. Vi tar inte ut några extra avgifter om bilen inte blir såld. Därmed tjänar vi heller inget på att bilen står hos oss en längre tid. Vi gör alltid vad vi kan för att din bil ska bli såld så fort som möjligt.

För din trygghet erbjuder vi också garantier och varudeklaration av bilen genom vår samarbetspartner Besikta. Av varudeklarationen framgår bilens skick vid tillfället för förmedlingen. Detta dokument är en trygghet för både säljare och köpare, och gör att missförstånd och eventuella oklarheter undviks i största möjliga mån.

Vårt mål är självklart att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av bilförmedling. Vi arbetar ständigt för att du ska känna dig nöjd som kund hos oss, oavsett om du ska sälja eller köpa bil. Vi på Nordic Autos Syd har lång erfarenhet av att förmedla bilar av olika märken och kan bidra med stor kunskap.

 

Bilförmedling för alla bilmodeller

Oavsett vad du har för bil kan vi på Nordic Autos Syd hjälpa till att förmedla den. Vi tar emot bilar av alla märken och årsmodeller. Vi gör alltid en rättvis värdering av din bil, oavsett skick och antal körda mil. Hos oss erbjuds du alltid det bästa priset för din bil.

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri värdering av din bil. Hos oss kan du få hjälp att förmedla alla typer av bilar, billiga som dyra. Därför behöver du inte fundera på om det finns någon bilförmedling som tar emot din bil – vi tar emot alla bilar. Välkommen till oss på Nordic Autos Syd i Skåne!

ÖPPETTIDER

 

MÅN – FRE 10-18 LÖR-SÖN 11-16

FACEBOOK INSTAGRAM